Nabeschouwing Carpi - Salernitana (3-3) (4-3 na strafschoppen) || Coppa Italia 2017/2018

Zaterdag 12 augustus 2017 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Carpi het zaterdag 12 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Salernitana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Sandro Cabassi in Carpi.

Via de Carpi - Salernitana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carpi - Salernitana (3-3) (4-3 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Carpi en Salernitana is geëindigd in een overwinning voor Carpi. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Carpi het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salernitana kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Minala. Salernitana vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Zito op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Carpi vervolgens op 1-2. Het was G. Malcore die vanaf 11 meter wist te scoren in de 70e minuut.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Concas de 2-2 maakte voor Carpi. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Salernitana leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 91 minuten op voorsprong na een goal van R. Bocalon: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Carpi. In de 102e minuut was het M. Nzola die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van Carpi, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Carpi - Salernitana 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carpi - Salernitana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Salernitana Doelpunt J. Minala Salernitana 0-1
15' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor J. Minala Salernitana
32' Doelpunt Salernitana Doelpunt A. Zito Salernitana 0-2
46' Wissel Carpi Wissel F. Concas voor D. Saric Carpi
48' Gele kaart Carpi Gele kaart voor Carpi
53' Wissel Carpi Wissel G. Malcore voor T. Pachonik Carpi
55' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor M. Adamonis Salernitana
57' Wissel Salernitana Wissel Odjer voor M. Ricci Salernitana
67' Wissel Salernitana Wissel Alex voor A. Zito Salernitana
70' Penalty Carpi Penalty G. Malcore Carpi 1-2
73' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor L. Vitale Salernitana
79' Doelpunt Carpi Doelpunt F. Concas Carpi 2-2
82' Gele kaart Carpi Gele kaart voor Carpi
82' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Salernitana
91' Doelpunt Salernitana Doelpunt R. Bocalon Salernitana 2-3
101' Gele kaart Carpi Gele kaart voor Carpi
101' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Salernitana
102' Doelpunt Carpi Doelpunt M. Nzola Carpi 3-3
103' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor Salernitana