Nabeschouwing Carrarese - Ambrosiana (4-0) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Carrarese het woensdag 23 september 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ambrosiana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio dei Marmi in Carrara.

Via de Carrarese - Ambrosiana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carrarese - Ambrosiana (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Carrarese en Ambrosiana is onder leiding van scheidsrechter Manuel Volpi geëindigd in een 4-0 overwinning voor Carrarese. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Carrarese kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van S. Infantino. Carrarese vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Schiro op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 9e minuut volgde een derde treffer van Carrarese, waarmee A. Rota zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Carrarese in de 86e minuut, nadat G. Caccavallo de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Carrarese.

LIVE Carrarese - Ambrosiana 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carrarese - Ambrosiana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Carrarese Doelpunt S. Infantino Carrarese 1-0
7' Doelpunt Carrarese Doelpunt T. Schiro Carrarese 2-0
9' Doelpunt Carrarese Doelpunt A. Rota Carrarese 3-0
23' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor D. K. Agyei Carrarese
46' Wissel Carrarese Wissel G. Foresta voor D. K. Agyei Carrarese
46' Wissel Carrarese Wissel G. Caccavallo voor F. Pavone Carrarese
46' Wissel Carrarese Wissel L. Borri voor D. Grassini Carrarese
55' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor G. Caccavallo Carrarese
59' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor Carrarese
63' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor Carrarese
79' Wissel Carrarese Wissel E. Fantini voor S. Infantino Carrarese
79' Wissel Carrarese Wissel D. Fortunati voor L. Pasciuti Carrarese
85' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor M. Imperiale Carrarese
86' Doelpunt Carrarese Doelpunt G. Caccavallo Carrarese 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Carrarese - Ambrosiana
Opstellingen Carrarese - Ambrosiana
De opstellingen van Carrarese en Ambrosiana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carrarese gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ambrosiana zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Silvio Baldini
Voorbeschouwing Carrarese - Ambrosiana

Carrarese en Ambrosiana spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Volpi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Carrarese en Ambrosiana elkaar treffen in de Coppa Italia.