Nabeschouwing Catania - San Nicolò (1-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Catania het woensdag 23 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen San Nicolò. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Angelo Massimino in Catania.

Via de Catania - San Nicolò live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Catania - San Nicolò (1-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Catania en San Nicolò is onder leiding van scheidsrechter Alberto Santoro geëindigd in een 1-2 overwinning voor San Nicolò. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het San Nicolò dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door K. Biondi, waarmee Catania met 1-0 de leiding nam. San Nicolò kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Speranza, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 99e minuut zette N. Cancelli zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee San Nicolò de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Alberto Santoro af en was het San Nicolò die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Catania - San Nicolò 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Catania - San Nicolò teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Catania Doelpunt K. Biondi Catania 1-0
50' Gele kaart San Nicolò Gele kaart voor San Nicolò
56' Doelpunt San Nicolò Doelpunt I. Speranza San Nicolò 1-1
90' Gele kaart Catania Gele kaart voor Catania
94' Gele kaart San Nicolò Gele kaart voor San Nicolò
99' Doelpunt San Nicolò Doelpunt N. Cancelli San Nicolò 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Catania - San Nicolò
Opstellingen Catania - San Nicolò
De opstellingen van Catania en San Nicolò zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Catania gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en San Nicolò zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Catania - San Nicolò

Catania en San Nicolò spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Santoro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Catania en San Nicolò elkaar treffen in de Coppa Italia.