Nabeschouwing Catanzaro - Virtus Francavilla (2-1) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Catanzaro het woensdag 23 september 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Virtus Francavilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Nicola Ceravolo in Catanzaro.

Via de Catanzaro - Virtus Francavilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Catanzaro - Virtus Francavilla (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Catanzaro en Virtus Francavilla is onder leiding van scheidsrechter Nicolò Marini geëindigd in een 2-1 overwinning voor Catanzaro. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. Franco, waarmee Virtus Francavilla met 0-1 de leiding nam. Catanzaro kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Casoli, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Catanzaro vervolgens op 2-1. Het was M. Carlini die vanaf 11 meter wist te scoren in de 45e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nicolò Marini, waardoor Catanzaro een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Catanzaro - Virtus Francavilla 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Catanzaro - Virtus Francavilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Virtus Francavilla Gele kaart voor A. Celli Virtus Francavilla
21' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor P. Pinna Catanzaro
28' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor Catanzaro
31' Doelpunt Virtus Francavilla Doelpunt D. Franco Virtus Francavilla 0-1
35' Doelpunt Catanzaro Doelpunt G. Casoli Catanzaro 1-1
43' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor Catanzaro
44' Gele kaart Virtus Francavilla Gele kaart voor Virtus Francavilla
45' Penalty Catanzaro Penalty M. Carlini Catanzaro 2-1
47' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor P. Fazio Catanzaro
56' Gele kaart Catanzaro Gele kaart voor M. Carlini Catanzaro
76' Gele kaart Virtus Francavilla Gele kaart voor Virtus Francavilla
82' Wissel Catanzaro Wissel Risolo voor L. Verna Catanzaro
88' Wissel Catanzaro Wissel Bayeye voor M. Di Piazza Catanzaro
Video hoogtepunten en samenvatting Catanzaro - Virtus Francavilla
Opstellingen Catanzaro - Virtus Francavilla

Voorbeschouwing Catanzaro - Virtus Francavilla

Catanzaro en Virtus Francavilla spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolò Marini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Catanzaro en Virtus Francavilla elkaar treffen in de Coppa Italia.