Nabeschouwing Cesena - Sambenedettese (2-1) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 6 augustus 2017 - 20:45 uur



In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Cesena het zondag 6 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sambenedettese. De wedstrijd wordt gespeeld in Orogel Stadium-Dino Manuzzi in Cesena.

Via de Cesena - Sambenedettese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cesena - Sambenedettese (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Cesena en Sambenedettese is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cesena. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. K. Laribi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cesena vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Cesena vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Jallow op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut wist Sambenedettese de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via N. Valente. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sambenedettese kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Cesena een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Cesena - Sambenedettese
Goals
2
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
106
87
Gevaarlijke aanvallen
91
61
Corners
9
2
Wissels
3
3
LIVE Cesena - Sambenedettese 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cesena - Sambenedettese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Penalty Cesena Penalty K. Laribi Cesena 1-0
55' Doelpunt Cesena Doelpunt L. Jallow Cesena 2-0
91' Doelpunt Sambenedettese Doelpunt N. Valente Sambenedettese 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cesena - Sambenedettese
Opstellingen Cesena - Sambenedettese

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cesena - Sambenedettese

Cesena en Sambenedettese spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Cesena en Sambenedettese elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Cesena 0
Winst Sambenedettese 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cesena - Sambenedettese Opstelling Cesena Opstelling Sambenedettese Live Cesena - Sambenedettese Live Cesena - Sambenedettese kijken Cesena - Sambenedettese kijken Live Cesena - Sambenedettese stream Cesena - Sambenedettese Fox Sports Nabeschouwing Cesena - Sambenedettese Uitslag Cesena - Sambenedettese Statistieken Cesena - Sambenedettese Coppa Italia 2017/2018 Cesena - Sambenedettese wedden Cesena - Sambenedettese gokken Cesena - Sambenedettese Unibet