Nabeschouwing Cittadella - Novara (3-1) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Cittadella het woensdag 30 september 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Novara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pier Cesare Tombolato in Cittadella.

Via de Cittadella - Novara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cittadella - Novara (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Cittadella en Novara is onder leiding van scheidsrechter Eugenio Abbattista geëindigd in een 3-1 overwinning voor Cittadella. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Iori, waarmee Cittadella met 1-0 de leiding nam. Cittadella vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut wist Novara de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via .

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Cittadella vergroot nadat de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Cittadella.

LIVE Cittadella - Novara 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cittadella - Novara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Cittadella Doelpunt M. Iori Cittadella 1-0
73' Doelpunt Cittadella Doelpunt Cittadella 2-0
76' Doelpunt Novara Doelpunt Novara 2-1
78' Doelpunt Cittadella Doelpunt Cittadella 3-1
82' Gele kaart Novara Gele kaart voor Novara
Video hoogtepunten en samenvatting Cittadella - Novara
Opstellingen Cittadella - Novara
De opstellingen van Cittadella en Novara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cittadella gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Novara zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Roberto Venturato
Coach Simone Banchieri
Voorbeschouwing Cittadella - Novara

Cittadella en Novara spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eugenio Abbattista en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cittadella en Novara elkaar treffen in de Coppa Italia.