Nabeschouwing Cittadella - Spezia (0-2) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Cittadella het woensdag 28 oktober 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Spezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pier Cesare Tombolato in Cittadella.

Via de Cittadella - Spezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cittadella - Spezia (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Cittadella en Spezia is onder leiding van scheidsrechter Marco Serra geëindigd in een 0-2 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door D. Verde, waarmee Spezia met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Benedetti zorgde ervoor dat Spezia op 0-2 kwam te staan in de 63e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Spezia.

LIVE Cittadella - Spezia 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cittadella - Spezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt Spezia Doelpunt D. Verde Spezia 0-1
58' Wissel Cittadella Wissel F. Proia voor V. Mastrantonio Cittadella
58' Wissel Cittadella Wissel R. Ogunseye voor M. Rosafio Cittadella
58' Wissel Cittadella Wissel P. Grillo voor T. Awua Cittadella
63' Eigen doelpunt Spezia Eigen doelpunt A. Benedetti Spezia 0-2
66' Wissel Spezia Wissel L. Sena voor A. Deiola Spezia
66' Wissel Cittadella Wissel C. DUrso voor K. Cisse Cittadella
66' Wissel Spezia Wissel N. Estevez voor M. Ricci Spezia
74' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor Cittadella
79' Wissel Spezia Wissel K. Agudelo voor D. Farias Spezia
79' Wissel Spezia Wissel E. Gyasi voor J. Chabot Spezia
79' Wissel Spezia Wissel A. Ismajli voor D. Verde Spezia
87' Gele kaart Spezia Gele kaart voor Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Cittadella - Spezia
Opstellingen Cittadella - Spezia
De opstellingen van Cittadella en Spezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cittadella gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Spezia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Roberto Venturato
Voorbeschouwing Cittadella - Spezia

Cittadella en Spezia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Serra en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cittadella en Spezia elkaar treffen in de Coppa Italia.