Nabeschouwing Cosenza - Alessandria (0-0) (3-1 na strafschoppen) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Cosenza het woensdag 30 september 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Alessandria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio San Vito-Luigi Marulla in Cosenza.

Via de Cosenza - Alessandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cosenza - Alessandria (0-0) (3-1 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Cosenza en Alessandria is onder leiding van scheidsrechter Ivano Pezzuto geëindigd in een overwinning voor Cosenza. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Cosenza het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Cosenza en Alessandria gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

LIVE Cosenza - Alessandria 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cosenza - Alessandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor E. Blondett Alessandria
26' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor A. Tiritiello Cosenza
46' Wissel Cosenza Wissel A. Corsi voor L. Bittante Cosenza
46' Wissel Cosenza Wissel G. Ingrosso voor M. Legittimo Cosenza
59' Wissel Alessandria Wissel M. Rubin voor R. Celia Alessandria
60' Wissel Alessandria Wissel C. Suljic voor C. Mora Alessandria
60' Wissel Cosenza Wissel J. Baez voor D. Sciaudone Cosenza
90' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor Cosenza
1' Penalty gescoord in shootout Cosenza Penalty gescoord in shootout M. Carretta Cosenza 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Alessandria Penalty gescoord in shootout D. Di Quinzio Alessandria 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Cosenza Penalty gescoord in shootout R. Idda Cosenza 2-1
2' Penalty gemist in shootout Alessandria Penalty gemist in shootout F. Casarini Alessandria
3' Penalty gescoord in shootout Cosenza Penalty gescoord in shootout B. L. Kone Cosenza 3-1
3' Penalty gescoord in shootout Alessandria Penalty gescoord in shootout A. Arrighini Alessandria 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cosenza - Alessandria
Opstellingen Cosenza - Alessandria
De opstellingen van Cosenza en Alessandria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cosenza gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Alessandria zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.