Nabeschouwing Cremonese - Arezzo (4-0) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Cremonese het woensdag 30 september 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Arezzo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giovanni Zini in Cremona.

Via de Cremonese - Arezzo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - Arezzo (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Cremonese en Arezzo is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 4-0 overwinning voor Cremonese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door F. Ceravolo, waarmee Cremonese met 1-0 de leiding nam. Cremonese vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Strizzolo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat namens Cremonese het doel wist te vinden in de 91e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Cremonese in de 93e minuut, nadat de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Cremonese.

LIVE Cremonese - Arezzo 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - Arezzo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor F. Deli Cremonese
26' Gele kaart Arezzo Gele kaart voor M. Baldan Arezzo
34' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor F. Nardi Cremonese
46' Wissel Cremonese Wissel S. Gustafsson voor M. Castagnetti Cremonese
46' Wissel Arezzo Wissel M. Bortoletti voor F. Foglia Arezzo
46' Wissel Arezzo Wissel F. Gilli voor A. Nader Arezzo
57' Wissel Cremonese Wissel L. Strizzolo voor C. Buonaiuto Cremonese
61' Doelpunt Cremonese Doelpunt F. Ceravolo Cremonese 1-0
64' Wissel Cremonese Wissel M. Pinato voor F. Deli Cremonese
69' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor F. Ceravolo Cremonese
73' Wissel Cremonese Wissel A. Crescenzi voor F. Nardi Cremonese
73' Wissel Arezzo Wissel G. Raja voor A. Picchi Arezzo
75' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor M. Bianchetti Cremonese
76' Wissel Arezzo Wissel M. Sportelli voor L. Mosti Arezzo
81' Doelpunt Cremonese Doelpunt L. Strizzolo Cremonese 2-0
82' Wissel Arezzo Wissel D. Zuppel voor C. Sussi Arezzo
89' Gele kaart Arezzo Gele kaart voor Arezzo
91' Doelpunt Cremonese Doelpunt Cremonese 3-0
93' Doelpunt Cremonese Doelpunt Cremonese 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Cremonese - Arezzo
Opstellingen Cremonese - Arezzo
De opstellingen van Cremonese en Arezzo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cremonese gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arezzo zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cremonese - Arezzo

Cremonese en Arezzo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cremonese en Arezzo elkaar treffen in de Coppa Italia.