Nabeschouwing Crotone - Piacenza (2-1) || Coppa Italia 2017/2018

Zaterdag 12 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Crotone het zaterdag 12 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Piacenza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Piacenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Piacenza (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Crotone en Piacenza is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crotone. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Barberis, waarmee Crotone met 1-0 de leiding nam. Piacenza kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Bini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Crotone de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Crotone een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Crotone - Piacenza 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Piacenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Crotone Doelpunt A. Barberis Crotone 1-0
45' Gele kaart Piacenza Gele kaart voor J. Silva Piacenza
61' Doelpunt Piacenza Doelpunt F. Bini Piacenza 1-1
64' Wissel Crotone Wissel M. Trotta voor A. Stoian Crotone
73' Gele kaart Piacenza Gele kaart voor E. Fumagalli Piacenza
77' Wissel Piacenza Wissel C. Mora voor D. Di Cecco Piacenza
83' Doelpunt Crotone Doelpunt Crotone 2-1
83' Gele kaart Piacenza Gele kaart voor A. Pederzoli Piacenza
86' Wissel Piacenza Wissel A. Nobile voor J. Scaccabarozzi Piacenza
89' Wissel Piacenza Wissel J. Ferri voor L. S. Della Piacenza
89' Wissel Crotone Wissel A. Ajeti voor B. Martella Crotone
91' Gele kaart Piacenza Gele kaart voor C. Mora Piacenza