Nabeschouwing FeralpiSalò - Pineto (1-0) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 18:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt FeralpiSalò het woensdag 23 september 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Pineto. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Lino Turina in Salò.

Via de FeralpiSalò - Pineto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FeralpiSalò - Pineto (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen FeralpiSalò en Pineto is onder leiding van scheidsrechter Daniel Amabile geëindigd in een 1-0 overwinning voor FeralpiSalò. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door T. Ceccarelli, waarmee FeralpiSalò met 1-0 de leiding nam. In de 92e minuut moest van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Daniel Amabile een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Pineto verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van FeralpiSalò.

LIVE FeralpiSalò - Pineto 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FeralpiSalò - Pineto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor L. Gavioli FeralpiSalò
35' Doelpunt FeralpiSalò Doelpunt T. Ceccarelli FeralpiSalò 1-0
52' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor FeralpiSalò
54' Wissel Pineto Wissel D. Salvatori voor C. Palumbo Pineto
54' Wissel Pineto Wissel S. Tomassini voor L. Orlando Pineto
61' Wissel FeralpiSalò Wissel C. De Cenco voor L. Miracoli FeralpiSalò
61' Wissel FeralpiSalò Wissel A. Petrucci voor L. DOrazio FeralpiSalò
61' Wissel FeralpiSalò Wissel T. Morosini voor L. Gavioli FeralpiSalò
66' Wissel FeralpiSalò Wissel G. Brogni voor N. Rizzo FeralpiSalò
73' Wissel Pineto Wissel P. DAngelo voor G. Bugaro Pineto
78' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor A. Petrucci FeralpiSalò
92' Rode kaart Pineto Rode kaart voor Pineto
Video hoogtepunten en samenvatting FeralpiSalò - Pineto
Opstellingen FeralpiSalò - Pineto

Voorbeschouwing FeralpiSalò - Pineto

FeralpiSalò en Pineto spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Amabile en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FeralpiSalò en Pineto elkaar treffen in de Coppa Italia.