Nabeschouwing Fiorentina - Inter Milan (1-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 13 januari 2021 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Fiorentina het woensdag 13 januari 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Inter Milan (1-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Fiorentina en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 1-2 overwinning voor Inter Milan. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Inter Milan dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 40 minuten. A. Vidal maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Inter vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Fiorentina kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Kouame, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 119e minuut zette R. Lukaku zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Davide Massa af en was het Inter Milan die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Fiorentina - Inter Milan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor V. Eysseric Fiorentina
27' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Bonaventura Fiorentina
40' Penalty Inter Penalty A. Vidal Inter 0-1
45' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Skriniar Inter
52' Wissel Fiorentina Wissel L. Venuti voor M. Caceres Fiorentina
52' Wissel Fiorentina Wissel D. Vlahovic voor V. Eysseric Fiorentina
57' Doelpunt Fiorentina Doelpunt C. Kouame Fiorentina 1-1
57' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Kouame Fiorentina
61' Wissel Inter Wissel S. de Vrij voor M. Skriniar Inter
69' Wissel Inter Wissel R. Lukaku voor L. Martinez Inter
69' Wissel Inter Wissel A. Hakimi voor A. Young Inter
79' Gele kaart Inter Gele kaart voor C. Eriksen Inter
80' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Igor Fiorentina
81' Wissel Inter Wissel N. Barella voor R. Gagliardini Inter
84' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Vidal Inter
94' Wissel Inter Wissel M. Brozovic voor A. Vidal Inter
97' Wissel Fiorentina Wissel J. Callejon voor C. Kouame Fiorentina
112' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Hakimi Inter
117' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Ranocchia Inter
119' Doelpunt Inter Doelpunt R. Lukaku met assist van N. Barella Inter 1-2
121' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Sanchez Inter
123' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Lukaku Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Inter Milan
Opstellingen Fiorentina - Inter Milan
De opstellingen van Fiorentina en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Inter Milan

Fiorentina en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Inter Milan in de Coppa Italia vond plaats op 29 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 3 keer wist de ploeg van Fiorentina te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fiorentina. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.