Nabeschouwing Frosinone - Calcio Padova (1-3) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Frosinone het woensdag 30 september 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Calcio Padova. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Calcio Padova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Calcio Padova (1-3)

Het Coppa Italia duel tussen Frosinone en Calcio Padova is onder leiding van scheidsrechter Giacomo Camplone geëindigd in een 1-3 overwinning voor Calcio Padova. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Tabanelli, waarmee Frosinone met 1-0 de leiding nam. Calcio Padova kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. S. Della, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette E. Soleri zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Calcio Padova de leiding in de wedstrijd nam.

Na 42 minuten werd de voorsprong voor Calcio Padova vergroot nadat L. S. Della de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Calcio Padova.

LIVE Frosinone - Calcio Padova 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Calcio Padova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Frosinone Doelpunt A. Tabanelli Frosinone 1-0
21' Doelpunt Calcio Padova Doelpunt L. S. Della Calcio Padova 1-1
33' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor A. Tribuzzi Frosinone
33' Doelpunt Calcio Padova Doelpunt E. Soleri Calcio Padova 1-2
42' Doelpunt Calcio Padova Doelpunt L. S. Della Calcio Padova 1-3
44' Gele kaart Calcio Padova Gele kaart voor Calcio Padova
46' Wissel Frosinone Wissel M. Rohden voor A. Errico Frosinone
53' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor M. Rohden Frosinone
56' Wissel Frosinone Wissel A. Novakovich voor M. Ardemagni Frosinone
56' Wissel Frosinone Wissel R. Maiello voor M. Vitale Frosinone
62' Wissel Calcio Padova Wissel M. Mandorlini voor N. Fazzi Calcio Padova
65' Wissel Calcio Padova Wissel J. Baraye voor A. Vasic Calcio Padova
81' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Frosinone - Calcio Padova
Opstellingen Frosinone - Calcio Padova
De opstellingen van Frosinone en Calcio Padova zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frosinone gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Calcio Padova zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Andrea Mandorlini
Voorbeschouwing Frosinone - Calcio Padova

Frosinone en Calcio Padova spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giacomo Camplone en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Calcio Padova elkaar treffen in de Coppa Italia.