Nabeschouwing Giana Erminio - AlbinoLeffe (1-3) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 30 juli 2017 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Giana Erminio het zondag 30 juli 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen AlbinoLeffe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale in Gorgonzola.

Via de Giana Erminio - AlbinoLeffe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Giana Erminio - AlbinoLeffe (1-3)

Het Coppa Italia duel tussen Giana Erminio en AlbinoLeffe is geëindigd in een 1-3 overwinning voor AlbinoLeffe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door M. Ravasio, waarmee AlbinoLeffe met 0-1 de leiding nam. AlbinoLeffe vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Nichetti op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Giana Erminio de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via .

Na 89 minuten werd de voorsprong voor AlbinoLeffe vergroot nadat R. Moreo de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor AlbinoLeffe.

LIVE Giana Erminio - AlbinoLeffe 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Giana Erminio - AlbinoLeffe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt AlbinoLeffe Doelpunt M. Ravasio AlbinoLeffe 0-1
52' Doelpunt AlbinoLeffe Doelpunt M. Nichetti AlbinoLeffe 0-2
80' Doelpunt Giana Erminio Doelpunt Giana Erminio 1-2
89' Doelpunt AlbinoLeffe Doelpunt R. Moreo AlbinoLeffe 1-3