Nabeschouwing Gubbio - Nuova Monterosi (1-0) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 30 juli 2017 - 20:30 uur



In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Gubbio het zondag 30 juli 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Nuova Monterosi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pietro Barbetti in Gubbio.

Via de Gubbio - Nuova Monterosi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gubbio - Nuova Monterosi (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Gubbio en Nuova Monterosi is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gubbio. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door , waarmee Gubbio met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gubbio uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Gubbio - Nuova Monterosi
Goals
1
0
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
15
5
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
77
76
Gevaarlijke aanvallen
54
42
Corners
6
5
Wissels
3
2
LIVE Gubbio - Nuova Monterosi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gubbio - Nuova Monterosi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
51' Doelpunt Gubbio Doelpunt Gubbio 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Gubbio - Nuova Monterosi
Opstellingen Gubbio - Nuova Monterosi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gubbio - Nuova Monterosi

Gubbio en Nuova Monterosi spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Gubbio en Nuova Monterosi elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Gubbio 0
Winst Nuova Monterosi 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Gubbio - Nuova Monterosi Opstelling Gubbio Opstelling Nuova Monterosi Live Gubbio - Nuova Monterosi Live Gubbio - Nuova Monterosi kijken Gubbio - Nuova Monterosi kijken Live Gubbio - Nuova Monterosi stream Gubbio - Nuova Monterosi Fox Sports Nabeschouwing Gubbio - Nuova Monterosi Uitslag Gubbio - Nuova Monterosi Statistieken Gubbio - Nuova Monterosi Coppa Italia 2017/2018 Gubbio - Nuova Monterosi wedden Gubbio - Nuova Monterosi gokken Gubbio - Nuova Monterosi Unibet