Nabeschouwing Hellas Verona - Avellino (3-1) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 13 augustus 2017 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Hellas Verona het zondag 13 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Avellino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Avellino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Avellino (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Hellas Verona en Avellino is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door D. Verde, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Verde op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Avellino de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Castaldo.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Hellas Verona vergroot nadat B. Zuculini de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Hellas Verona.

LIVE Hellas Verona - Avellino 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Avellino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Avellino Gele kaart voor A. DAngelo Avellino
30' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Ferrari Hellas Verona
34' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt D. Verde Hellas Verona 1-0
38' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt D. Verde Hellas Verona 2-0
46' Wissel Avellino Wissel M. Ardemagni voor F. Moretti Avellino
49' Doelpunt Avellino Doelpunt L. Castaldo Avellino 2-1
56' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor D. Bessa Hellas Verona
62' Wissel Hellas Verona Wissel M. Fares voor A. Cerci Hellas Verona
65' Wissel Hellas Verona Wissel M. Zaccagni voor M. Valoti Hellas Verona
68' Wissel Avellino Wissel R. Asencio voor S. Bidaoui Avellino
78' Wissel Hellas Verona Wissel B. Zuculini voor G. Pazzini Hellas Verona
78' Wissel Avellino Wissel N. Falasco voor S. Molina Avellino
83' Gele kaart Avellino Gele kaart voor N. Falasco Avellino
87' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt B. Zuculini Hellas Verona 3-1