Nabeschouwing Hellas Verona - Venezia (3-3) (3-1 na strafschoppen) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Hellas Verona het woensdag 28 oktober 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Venezia (3-3) (3-1 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Hellas Verona en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Giacomo Camplone geëindigd in een overwinning voor Hellas Verona. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Hellas Verona het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door I. Ilic, waarmee Hellas Verona met 1-0 de leiding nam. Hellas Verona vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Salcedo Mora op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist Venezia de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Johnsen.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen A. Capello in de 87e minuut de 2-2 maakte namens Venezia. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Venezia leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 98 minuten op voorsprong na een goal van M. Modolo: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Hellas Verona. In de 110e minuut was het R. Vieira die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-1 score in het voordeel van Hellas Verona, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Hellas Verona - Venezia 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Hellas Verona Wissel P. Dawidowicz voor D. Faraoni Hellas Verona
41' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt I. Ilic Hellas Verona 1-0
46' Wissel Hellas Verona Wissel F. Dimarco voor G. Magnani Hellas Verona
48' Gele kaart Venezia Gele kaart voor D. Rossi Venezia
49' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Cremonesi Venezia
59' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt E. Salcedo Mora Hellas Verona 2-0
63' Wissel Hellas Verona Wissel E. Colley voor M. Zaccagni Hellas Verona
65' Wissel Venezia Wissel A. Fiordilino voor D. Rossi Venezia
65' Wissel Venezia Wissel M. Modolo voor M. Cremonesi Venezia
66' Wissel Venezia Wissel D. Johnsen voor F. Forte Venezia
68' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Ruegg Hellas Verona
73' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor A. Empereur Hellas Verona
79' Wissel Hellas Verona Wissel B. Amione voor P. Dawidowicz Hellas Verona
79' Wissel Hellas Verona Wissel A. Tameze voor K. Ruegg Hellas Verona
81' Wissel Venezia Wissel G. Ferrarini voor D. Crnigoj Venezia
81' Wissel Venezia Wissel F. Serena voor A. Marino Venezia
83' Doelpunt Venezia Doelpunt D. Johnsen Venezia 2-1
87' Doelpunt Venezia Doelpunt A. Capello Venezia 2-2
98' Doelpunt Venezia Doelpunt M. Modolo Venezia 2-3
110' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt R. Vieira Hellas Verona 3-3
1' Penalty gemist in shootout Venezia Penalty gemist in shootout M. Modolo Venezia
1' Penalty gescoord in shootout Hellas Verona Penalty gescoord in shootout D. Lazovic Hellas Verona 1-0
2' Penalty gemist in shootout Venezia Penalty gemist in shootout D. Johnsen Venezia
2' Penalty gescoord in shootout Hellas Verona Penalty gescoord in shootout A. Barak Hellas Verona 2-0
3' Penalty gescoord in shootout Venezia Penalty gescoord in shootout A. Fiordilino Venezia 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Hellas Verona Penalty gescoord in shootout E. Colley Hellas Verona 3-1
4' Penalty gemist in shootout Venezia Penalty gemist in shootout A. Capello Venezia
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Venezia
Opstellingen Hellas Verona - Venezia
De opstellingen van Hellas Verona en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Venezia zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Paolo Zanetti
Voorbeschouwing Hellas Verona - Venezia

Hellas Verona en Venezia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giacomo Camplone en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hellas Verona en Venezia elkaar treffen in de Coppa Italia.