Nabeschouwing Juve Stabia - Tritium (2-1) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 18:00 uur



In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Juve Stabia het woensdag 23 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Tritium. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Romeo Menti in Castellammare di Stabia.

Via de Juve Stabia - Tritium live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juve Stabia - Tritium (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Juve Stabia en Tritium is onder leiding van scheidsrechter Matteo Marchetti geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juve Stabia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Alde zette Juve Stabia op een 1-0 voorsprong in de 45e minuut van de wedstrijd. Tritium kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Marzeglia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette A. Mastalli zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Juve Stabia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matteo Marchetti, waardoor Juve Stabia een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Juve Stabia - Tritium
Goals
2
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
6
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
129
129
Gevaarlijke aanvallen
108
64
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Juve Stabia - Tritium 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juve Stabia - Tritium teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Juve Stabia Gele kaart voor A. Oliva Juve Stabia
45' Eigen doelpunt Juve Stabia Eigen doelpunt A. Alde Juve Stabia 1-0
55' Gele kaart Tritium Gele kaart voor L. Perico Tritium
64' Wissel Juve Stabia Wissel Rizzo voor M. Guarracino Juve Stabia
64' Wissel Juve Stabia Wissel A. Bentivegna voor A. Oliva Juve Stabia
70' Wissel Tritium Wissel E. Di Bella voor A. Forlani Tritium
76' Wissel Tritium Wissel L. Mari voor M. Marinoni Tritium
81' Doelpunt Tritium Doelpunt A. Marzeglia Tritium 1-1
82' Wissel Juve Stabia Wissel Stoecklin voor V. Della Pietra Juve Stabia
87' Doelpunt Juve Stabia Doelpunt A. Mastalli Juve Stabia 2-1
87' Wissel Tritium Wissel M. Senes voor A. Alde Tritium
Video hoogtepunten en samenvatting Juve Stabia - Tritium
Opstellingen Juve Stabia - Tritium

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Juve Stabia - Tritium

Juve Stabia en Tritium spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juve Stabia en Tritium elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Juve Stabia 0
Winst Tritium 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Juve Stabia - Tritium Opstelling Juve Stabia Opstelling Tritium Live Juve Stabia - Tritium Live Juve Stabia - Tritium kijken Juve Stabia - Tritium kijken Live Juve Stabia - Tritium stream Juve Stabia - Tritium Fox Sports Nabeschouwing Juve Stabia - Tritium Uitslag Juve Stabia - Tritium Statistieken Juve Stabia - Tritium Coppa Italia 2020/2021 Juve Stabia - Tritium wedden Juve Stabia - Tritium gokken Juve Stabia - Tritium Unibet