Nabeschouwing Juventus - Genoa (2-0) || Coppa Italia 2017/2018

Woensdag 20 december 2017 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Juventus het woensdag 20 december 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Genoa (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 2-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door P. Dybala, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Higuain op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Juventus.

LIVE Juventus - Genoa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Juventus Gele kaart voor R. Bentancur Juventus
19' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Lichtsteiner Juventus
36' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Gentiletti Genoa
42' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van C. Marchisio Juventus 1-0
44' Gele kaart Genoa Gele kaart voor A. Galabinov Genoa
61' Wissel Juventus Wissel G. Higuain voor D. Costa Juventus
62' Wissel Genoa Wissel F. Ricci voor D. Lazovic Genoa
72' Wissel Genoa Wissel P. Pellegri voor R. Centurion Genoa
72' Gele kaart Genoa Gele kaart voor P. Pellegri Genoa
73' Wissel Juventus Wissel G. Chiellini voor S. Lichtsteiner Juventus
76' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuain Juventus 2-0
77' Wissel Genoa Wissel G. Rossi voor A. Galabinov Genoa
86' Wissel Juventus Wissel B. Matuidi voor F. Bernardeschi Juventus
91' Gele kaart Genoa Gele kaart voor F. Ricci Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Genoa
Opstellingen Juventus - Genoa

Voorbeschouwing Juventus - Genoa

Juventus en Genoa spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juventus en Genoa elkaar treffen in de Coppa Italia.