Nabeschouwing Lazio - Cittadella (4-1) || Coppa Italia 2017/2018

Donderdag 14 december 2017 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Lazio het donderdag 14 december 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cittadella. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Cittadella live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Cittadella (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Lazio en Cittadella is onder leiding van scheidsrechter Riccardo Pinzani geëindigd in een 4-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door C. Immobile, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Lazio vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Anderson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van A. Camigliano zorgde ervoor dat Lazio in de 36e minuut op 3-0 kwam te staan.

Na 41 minuten deed P. Bartolomei iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cittadella werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist C. Immobile namens Lazio de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Riccardo Pinzani bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Lazio.

LIVE Lazio - Cittadella 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Cittadella teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van S. Milinkovic-Savic Lazio 1-0
24' Doelpunt Lazio Doelpunt F. Anderson met assist van Lucas Leiva Lazio 2-0
36' Eigen doelpunt Lazio Eigen doelpunt A. Camigliano Lazio 3-0
41' Doelpunt Cittadella Doelpunt P. Bartolomei Cittadella 3-1
51' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor G. Fasolo Cittadella
61' Wissel Cittadella Wissel A. Salvi voor A. Camigliano Cittadella
64' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor F. Anderson Lazio
65' Wissel Cittadella Wissel A. Schenetti voor L. Chiaretti Cittadella
66' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor A. Salvi Cittadella
72' Wissel Lazio Wissel S. Lulic voor S. Milinkovic-Savic Lazio
76' Wissel Cittadella Wissel C. Kouame voor G. Fasolo Cittadella
85' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor E. Pezzi Cittadella
86' Wissel Lazio Wissel L. F. Ramos Marchi voor Wallace Lazio
87' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile Lazio 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Cittadella
Opstellingen Lazio - Cittadella

Voorbeschouwing Lazio - Cittadella

Lazio en Cittadella spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Riccardo Pinzani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Cittadella in de Coppa Italia vond plaats op 11 januari 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cittadella slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.