Nabeschouwing Lazio - Parma (2-1) || Coppa Italia 2020/2021

Donderdag 21 januari 2021 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Lazio het donderdag 21 januari 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Parma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Parma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Parma (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Lazio en Parma is onder leiding van scheidsrechter Giovanni Ayroldi geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Parolo, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Parma kwam in de 83e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Mihaila, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van S. Colombi kwam Lazio in de 90e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Giovanni Ayroldi, waardoor Lazio een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lazio - Parma 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Parma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Parolo met assist van A. Pereira Lazio 1-0
59' Wissel Lazio Wissel J. Correa voor A. Pereira Lazio
59' Wissel Lazio Wissel Patric voor S. Milinkovic-Savic Lazio
62' Wissel Parma Wissel Hernani voor J. Dezi Parma
62' Wissel Parma Wissel G. Brugman voor W. Cyprien Parma
71' Wissel Lazio Wissel A. Marusic voor M. Lazzari Lazio
71' Wissel Lazio Wissel S. Lulic voor M. Fares Lazio
76' Wissel Parma Wissel D. Camara voor D. Dierckx Parma
83' Doelpunt Parma Doelpunt V. Mihaila met assist van G. Ricci Parma 1-1
90' Eigen doelpunt Lazio Eigen doelpunt S. Colombi Lazio 2-1
92' Wissel Parma Wissel C. Traore voor M. Sprocati Parma
92' Wissel Parma Wissel A. Adorante voor V. Mihaila Parma
92' Wissel Lazio Wissel D. Vavro voor M. Parolo Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Parma
Opstellingen Lazio - Parma
De opstellingen van Lazio en Parma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Parma zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Roberto D'Aversa
Voorbeschouwing Lazio - Parma

Lazio en Parma spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Parma in de Coppa Italia vond plaats op 14 januari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Parma slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.