Nabeschouwing Lecce - FeralpiSalò (2-0) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Lecce het woensdag 30 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen FeralpiSalò. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - FeralpiSalò live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - FeralpiSalò (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Lecce en FeralpiSalò is onder leiding van scheidsrechter Ivan Robilotta geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door L. Henderson, waarmee Lecce met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Lecce opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het E. Dubickas die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Lecce.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lecce.

LIVE Lecce - FeralpiSalò 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - FeralpiSalò teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Lecce Gele kaart voor L. Henderson Lecce
44' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor F. Carraro FeralpiSalò
46' Wissel Lecce Wissel F. Falco voor M. Calderoni Lecce
46' Wissel FeralpiSalò Wissel L. Guidetti voor D. Hergheligiu FeralpiSalò
55' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Z. Majer Lecce
59' Wissel FeralpiSalò Wissel N. Rizzo voor L. Bacchetti FeralpiSalò
59' Wissel FeralpiSalò Wissel F. Scarsella voor F. Carraro FeralpiSalò
62' Wissel FeralpiSalò Wissel T. Ceccarelli voor L. DOrazio FeralpiSalò
68' Wissel Lecce Wissel M. Listkowski voor S. Lo Faso Lecce
69' Doelpunt Lecce Doelpunt L. Henderson Lecce 1-0
72' Wissel FeralpiSalò Wissel L. Miracoli voor T. Morosini FeralpiSalò
74' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor A. Petrucci FeralpiSalò
88' Doelpunt Lecce Doelpunt E. Dubickas Lecce 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - FeralpiSalò
Opstellingen Lecce - FeralpiSalò

Voorbeschouwing Lecce - FeralpiSalò

Lecce en FeralpiSalò spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Robilotta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en FeralpiSalò in de Coppa Italia vond plaats op 7 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lecce. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lecce favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FeralpiSalò slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.