Nabeschouwing Livorno - FeralpiSalò (0-0) (5-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 30 juli 2017 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Livorno het zondag 30 juli 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen FeralpiSalò. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Armando Picchi in Livorno.

Via de Livorno - FeralpiSalò live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livorno - FeralpiSalò (0-0) (5-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Livorno en FeralpiSalò is geëindigd in een overwinning voor Livorno. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Livorno het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Livorno en FeralpiSalò gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Livorno, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

LIVE Livorno - FeralpiSalò 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livorno - FeralpiSalò teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Penalty gescoord in shootout Livorno Penalty gescoord in shootout F. Valiani Livorno 1-0
1' Penalty gescoord in shootout FeralpiSalò Penalty gescoord in shootout P. Capodaglio FeralpiSalò 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Livorno Penalty gescoord in shootout Murilo Livorno 2-1
2' Penalty gescoord in shootout FeralpiSalò Penalty gescoord in shootout J. Surraco FeralpiSalò 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Livorno Penalty gescoord in shootout I. Pedrelli Livorno 3-2
3' Penalty gescoord in shootout FeralpiSalò Penalty gescoord in shootout R. B. Emerson FeralpiSalò 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Livorno Penalty gescoord in shootout A. Gasbarro Livorno 4-3
4' Penalty gescoord in shootout FeralpiSalò Penalty gescoord in shootout M. Marchi FeralpiSalò 4-4
5' Penalty gescoord in shootout Livorno Penalty gescoord in shootout A. Doumbia Livorno 5-4
5' Penalty gemist in shootout FeralpiSalò Penalty gemist in shootout N. Luche FeralpiSalò