Nabeschouwing Milan - Hellas Verona (3-0) || Coppa Italia 2017/2018

Woensdag 13 december 2017 - 20:45 uur



In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Milan het woensdag 13 december 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Hellas Verona (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Milan en Hellas Verona is onder leiding van scheidsrechter Claudio Gavillucci geëindigd in een 3-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Suso, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Milan vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Romagnoli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Milan, waarmee P. Cutrone zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Claudio Gavillucci, waardoor Milan een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Milan - Hellas Verona
Goals
3
0
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
23
8
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
137
95
Gevaarlijke aanvallen
104
54
Passes
629
404
Overtredingen
13
7
Buitenspel
2
2
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Milan - Hellas Verona 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor B. Zuculini Hellas Verona
23' Doelpunt Milan Doelpunt Suso met assist van D. Calabria Milan 1-0
30' Doelpunt Milan Doelpunt A. Romagnoli met assist van A. Silva Milan 2-0
46' Wissel Hellas Verona Wissel D. Verde voor M. Fares Hellas Verona
55' Doelpunt Milan Doelpunt P. Cutrone met assist van Suso Milan 3-0
57' Wissel Hellas Verona Wissel M. Valoti voor Lee Seung-Woo Hellas Verona
59' Wissel Milan Wissel L. Antonelli voor G. Bonaventura Milan
60' Wissel Milan Wissel F. Borini voor Suso Milan
66' Wissel Milan Wissel L. Biglia voor R. Montolivo Milan
67' Wissel Hellas Verona Wissel G. Felicioli voor A. Ferrari Hellas Verona
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Hellas Verona
Opstellingen Milan - Hellas Verona

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Milan - Hellas Verona

Milan en Hellas Verona spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en Hellas Verona elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Milan 0
Winst Hellas Verona 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Milan - Hellas Verona Opstelling Milan Opstelling Hellas Verona Live Milan - Hellas Verona Live Milan - Hellas Verona kijken Milan - Hellas Verona kijken Live Milan - Hellas Verona stream Milan - Hellas Verona Fox Sports Nabeschouwing Milan - Hellas Verona Uitslag Milan - Hellas Verona Statistieken Milan - Hellas Verona Coppa Italia 2017/2018 Milan - Hellas Verona wedden Milan - Hellas Verona gokken Milan - Hellas Verona Unibet