Nabeschouwing Milan - Lazio (0-0) || Coppa Italia 2017/2018

Woensdag 31 januari 2018 - 20:45 uur



In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Milan het woensdag 31 januari 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Lazio (0-0)

De Coppa Italia 2017/2018 wedstrijd tussen Milan en Lazio geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Milan en Lazio gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Lazio kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marco Guida niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Lazio
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
18
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
163
145
Gevaarlijke aanvallen
78
99
Passes
525
491
Overtredingen
12
10
Buitenspel
0
2
Corners
4
8
Wissels
3
3
LIVE Milan - Lazio 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Milan Gele kaart voor F. Borini Milan
27' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Radu Lazio
57' Wissel Milan Wissel H. Calhanoglu voor M. Locatelli Milan
63' Wissel Lazio Wissel L. Alberto voor F. Anderson Lazio
71' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor G. Bonaventura Milan
76' Wissel Lazio Wissel Nani voor M. Parolo Lazio
83' Wissel Lazio Wissel S. Lulić voor C. Immobile Lazio
84' Wissel Milan Wissel A. Silva voor N. Kalinic Milan
91' Wissel Lazio Wissel S. Lulic voor C. Immobile Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Lazio
Opstellingen Milan - Lazio

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Milan - Lazio

Milan en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Lazio in de Coppa Italia vond plaats op 27 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 2 keer wist de ploeg van Milan te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Milan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Milan 1
Winst Lazio 2
Gelijkspel 0
Totaal 3

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Milan - Lazio Opstelling Milan Opstelling Lazio Live Milan - Lazio Live Milan - Lazio kijken Milan - Lazio kijken Live Milan - Lazio stream Milan - Lazio Fox Sports Nabeschouwing Milan - Lazio Uitslag Milan - Lazio Statistieken Milan - Lazio Coppa Italia 2017/2018 Milan - Lazio wedden Milan - Lazio gokken Milan - Lazio Unibet