Nabeschouwing Monopoli - Modena (1-0) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 20:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Monopoli het woensdag 23 september 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Modena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Vito Simone Veneziani in Monopoli.

Via de Monopoli - Modena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monopoli - Modena (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Monopoli en Modena is onder leiding van scheidsrechter Ivano Pezzuto geëindigd in een 1-0 overwinning voor Monopoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door L. Paolucci, waarmee Monopoli met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Monopoli uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Monopoli - Modena 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monopoli - Modena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Modena Gele kaart voor D. Mignanelli Modena
43' Gele kaart Monopoli Gele kaart voor A. Giosa Monopoli
48' Gele kaart Monopoli Gele kaart voor F. Giorno Monopoli
73' Wissel Modena Wissel Abiuso voor F. Sodinha Modena
74' Wissel Monopoli Wissel L. Samele voor A. Montero Monopoli
78' Doelpunt Monopoli Doelpunt L. Paolucci Monopoli 1-0
81' Wissel Monopoli Wissel A. Guiebre voor E. Starita Monopoli
81' Wissel Monopoli Wissel Santoro voor M. Tazzer Monopoli
82' Wissel Modena Wissel M. Muroni voor G. Davi Modena
82' Wissel Modena Wissel G. Laurenti voor L. Castiglia Modena
90' Gele kaart Monopoli Gele kaart voor L. Paolucci Monopoli
92' Gele kaart Monopoli Gele kaart voor M. Piccinni Monopoli
94' Wissel Monopoli Wissel Cascella voor L. Paolucci Monopoli
Video hoogtepunten en samenvatting Monopoli - Modena
Opstellingen Monopoli - Modena
De opstellingen van Monopoli en Modena zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monopoli gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Modena zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.