Nabeschouwing Novara - Gelbison (3-1) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 16:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Novara het woensdag 23 september 2020 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Gelbison. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Silvio Piola in Novara.

Via de Novara - Gelbison live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Novara - Gelbison (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Novara en Gelbison is onder leiding van scheidsrechter Simone Sozza geëindigd in een 3-1 overwinning voor Novara. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door O. Coulibaly, waarmee Gelbison met 0-1 de leiding nam. Novara kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Schiavi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Novara vervolgens op 2-1. Het was D. Bove die vanaf 11 meter wist te scoren in de 38e minuut.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor Novara vergroot nadat D. Buzzegoli de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Novara.

LIVE Novara - Gelbison 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Novara - Gelbison teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Gelbison Doelpunt O. Coulibaly Gelbison 0-1
14' Gele kaart Gelbison Gele kaart voor R. DOrsi Gelbison
21' Doelpunt Novara Doelpunt N. Schiavi Novara 1-1
38' Penalty Novara Penalty D. Bove Novara 2-1
48' Doelpunt Novara Doelpunt D. Buzzegoli Novara 3-1
53' Gele kaart Gelbison Gele kaart voor R. De Gregorio Gelbison
56' Wissel Gelbison Wissel G. Tedesco voor O. Coulibaly Gelbison
63' Wissel Gelbison Wissel L. Stancarone voor M. Gagliardi Gelbison
63' Wissel Gelbison Wissel F. Mautone voor R. DOrsi Gelbison
67' Wissel Novara Wissel R. Collodel voor T. Bianchi Novara
68' Wissel Novara Wissel M. Tordini voor M. Zunno Novara
76' Wissel Gelbison Wissel M. Dayawa voor V. Graziani Gelbison
77' Wissel Gelbison Wissel L. Tagliamonte voor S. Figliolia Gelbison
79' Wissel Novara Wissel A. Pinotti voor P. Gonzales Novara
85' Gele kaart Novara Gele kaart voor Novara
Video hoogtepunten en samenvatting Novara - Gelbison
Opstellingen Novara - Gelbison
De opstellingen van Novara en Gelbison zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Novara gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gelbison zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Coach Simone Banchieri
Voorbeschouwing Novara - Gelbison

Novara en Gelbison spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simone Sozza en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Novara en Gelbison elkaar treffen in de Coppa Italia.