Nabeschouwing Palermo - Virtus Francavilla (5-0) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 6 augustus 2017 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Palermo het zondag 6 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Virtus Francavilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renzo Barbera in Palermo.

Via de Palermo - Virtus Francavilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Virtus Francavilla (5-0)

Het Coppa Italia duel tussen Palermo en Virtus Francavilla is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Palermo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Trajkovski, waarmee Palermo met 1-0 de leiding nam. Palermo vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Trajkovski op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Palermo, waarmee H. Aleesami zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Palermo geen gas terug, waardoor in de 72e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Trajkovski. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Palermo. Deze werd gescoord door A. La Gumina in de 80e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Palermo.

LIVE Palermo - Virtus Francavilla 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Virtus Francavilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Palermo Doelpunt A. Trajkovski Palermo 1-0
47' Doelpunt Palermo Doelpunt A. Trajkovski Palermo 2-0
66' Doelpunt Palermo Doelpunt H. Aleesami Palermo 3-0
72' Doelpunt Palermo Doelpunt A. Trajkovski Palermo 4-0
80' Doelpunt Palermo Doelpunt A. La Gumina Palermo 5-0