Nabeschouwing Parma - Pescara (3-1) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Parma het woensdag 28 oktober 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Pescara (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Parma en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Simone Sozza geëindigd in een 3-1 overwinning voor Parma. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Y. Karamoh, waarmee Parma met 1-0 de leiding nam. Parma vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Karamoh op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Parma, waarmee A. Adorante zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 91 minuten deed N. Belloni iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Pescara werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Pescara echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Parma.

LIVE Parma - Pescara 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Parma Doelpunt Y. Karamoh Parma 1-0
43' Doelpunt Parma Doelpunt Y. Karamoh Parma 2-0
46' Wissel Pescara Wissel M. Bocic voor M. Nzita Pescara
46' Wissel Pescara Wissel A. Diambo voor M. Valdifiori Pescara
60' Wissel Pescara Wissel L. Fernandes voor M. Busellato Pescara
62' Wissel Parma Wissel M. Sprocati voor Y. Karamoh Parma
62' Wissel Parma Wissel M. Scozzarella voor W. Cyprien Parma
69' Wissel Pescara Wissel A. Riccardi voor C. Capone Pescara
70' Doelpunt Parma Doelpunt A. Adorante Parma 3-0
72' Wissel Parma Wissel L. Valenti voor Hernani Parma
72' Wissel Parma Wissel J. Dezi voor R. Gagliolo Parma
76' Wissel Pescara Wissel A. Di Grazia voor A. Balzano Pescara
81' Wissel Parma Wissel G. Artistico voor H. Nicolussi Caviglia Parma
91' Doelpunt Pescara Doelpunt N. Belloni Pescara 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Pescara
Opstellingen Parma - Pescara
De opstellingen van Parma en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Pescara zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Pescara

Parma en Pescara spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simone Sozza en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Parma en Pescara elkaar treffen in de Coppa Italia.