Nabeschouwing Piacenza - Teramo (1-2) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 15:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Piacenza het woensdag 23 september 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Teramo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Leonardo Garilli in Piacenza.

Via de Piacenza - Teramo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Piacenza - Teramo (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Piacenza en Teramo is onder leiding van scheidsrechter Antonio Rapuano geëindigd in een 1-2 overwinning voor Teramo. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Teramo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. Santoro. Piacenza kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Bruzzone, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 23e minuut zette L. Pinzauti zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Teramo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Rapuano, waardoor Teramo een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Piacenza - Teramo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Piacenza - Teramo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Teramo Doelpunt S. Santoro Teramo 0-1
21' Doelpunt Piacenza Doelpunt M. Bruzzone Piacenza 1-1
23' Doelpunt Teramo Doelpunt L. Pinzauti Teramo 1-2
46' Wissel Piacenza Wissel K. Flores Heatley voor G. Siani Piacenza
66' Wissel Piacenza Wissel A. Pedone voor N. Galazzi Piacenza
70' Wissel Teramo Wissel D. Mungo voor Pedro Miguel Teramo
74' Wissel Piacenza Wissel F. Maio voor D. Lamesta Piacenza
80' Wissel Piacenza Wissel M. Battistini voor A. Corbari Piacenza
80' Wissel Teramo Wissel L. Celentano voor C. Ilari Teramo
80' Wissel Teramo Wissel R. Lásik voor A. Arrigoni Marocco Teramo
93' Wissel Teramo Wissel D. Birligea voor L. Pinzauti Teramo
Video hoogtepunten en samenvatting Piacenza - Teramo
Opstellingen Piacenza - Teramo
De opstellingen van Piacenza en Teramo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Piacenza gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Teramo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Piacenza - Teramo

Piacenza en Teramo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Rapuano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Piacenza en Teramo elkaar treffen in de Coppa Italia.