Nabeschouwing Pontedera - Arezzo (1-2) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 17:00 uur



In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Pontedera het woensdag 23 september 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Arezzo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ettore Mannucci in Pontedera.

Via de Pontedera - Arezzo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pontedera - Arezzo (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Pontedera en Arezzo is onder leiding van scheidsrechter Daniele Paterna geëindigd in een 1-2 overwinning voor Arezzo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door N. Belloni, waarmee Arezzo met 0-1 de leiding nam. Pontedera kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Piana, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Arezzo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Paterna, waardoor Arezzo een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Pontedera - Arezzo
Goals
1
2
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
9
14
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
135
119
Gevaarlijke aanvallen
78
46
Corners
4
3
Wissels
4
4
LIVE Pontedera - Arezzo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pontedera - Arezzo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart Arezzo Gele kaart voor M. Baldan Arezzo
40' Gele kaart Arezzo Gele kaart voor A. Cutolo Arezzo
51' Gele kaart Pontedera Gele kaart voor G. Catanese Pontedera
53' Doelpunt Arezzo Doelpunt N. Belloni Arezzo 0-1
59' Gele kaart Pontedera Gele kaart voor P. Ropolo Pontedera
62' Wissel Arezzo Wissel A. Picchi voor N. Belloni Arezzo
67' Doelpunt Pontedera Doelpunt L. Piana Pontedera 1-1
67' Wissel Pontedera Wissel A. Magrassi voor R. Benedetti Pontedera
67' Wissel Pontedera Wissel L. Stanzani voor G. Barba Pontedera
73' Gele kaart Pontedera Gele kaart voor L. Piana Pontedera
84' Gele kaart Arezzo Gele kaart voor C. Cipolletta Arezzo
84' Wissel Pontedera Wissel L. Milani voor F. Vaccaro Pontedera
84' Wissel Pontedera Wissel F. Benassai voor L. Piana Pontedera
94' Doelpunt Arezzo Doelpunt Arezzo 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Pontedera - Arezzo
Opstellingen Pontedera - Arezzo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Pontedera - Arezzo

Pontedera en Arezzo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Paterna en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pontedera en Arezzo elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Pontedera 0
Winst Arezzo 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Pontedera - Arezzo Opstelling Pontedera Opstelling Arezzo Live Pontedera - Arezzo Live Pontedera - Arezzo kijken Pontedera - Arezzo kijken Live Pontedera - Arezzo stream Pontedera - Arezzo Fox Sports Nabeschouwing Pontedera - Arezzo Uitslag Pontedera - Arezzo Statistieken Pontedera - Arezzo Coppa Italia 2020/2021 Pontedera - Arezzo wedden Pontedera - Arezzo gokken Pontedera - Arezzo Unibet