Nabeschouwing Pordenone - Lecce (3-2) || Coppa Italia 2017/2018

Zaterdag 12 augustus 2017 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Pordenone het zaterdag 12 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ottavio Bottecchia in Pordenone.

Via de Pordenone - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pordenone - Lecce (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Pordenone en Lecce is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Pordenone. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Di Piazza, waarmee Lecce met 0-1 de leiding nam. Lecce vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Di Piazza op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Pordenone de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Raffini.

S. Burrai zette Pordenone even later op 2-2 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Pordenone dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat G. Parodi de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Pordenone.

LIVE Pordenone - Lecce 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pordenone - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Lecce Doelpunt M. Di Piazza Lecce 0-1
25' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor Pordenone
46' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor Pordenone
46' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Lecce
48' Doelpunt Lecce Doelpunt M. Di Piazza Lecce 0-2
66' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Lecce
79' Doelpunt Pordenone Doelpunt S. Raffini Pordenone 1-2
83' Penalty Pordenone Penalty S. Burrai Pordenone 2-2
87' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Lecce
89' Doelpunt Pordenone Doelpunt G. Parodi Pordenone 3-2
94' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor Pordenone
95' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Lecce