Nabeschouwing Potenza Calcio - Triestina (0-2) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 23 september 2020 - 18:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Potenza Calcio het woensdag 23 september 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Triestina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Alfredo Viviani in Potenza.

Via de Potenza Calcio - Triestina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Potenza Calcio - Triestina (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Potenza Calcio en Triestina is onder leiding van scheidsrechter Lorenzo Illuzzi geëindigd in een 0-2 overwinning voor Triestina. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door F. Maracchi, waarmee Triestina met 0-1 de leiding nam. Triestina vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Di Massimo op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Triestina.

LIVE Potenza Calcio - Triestina 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Potenza Calcio - Triestina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Triestina Doelpunt F. Maracchi Triestina 0-1
28' Doelpunt Triestina Doelpunt A. Di Massimo Triestina 0-2
64' Wissel Triestina Wissel G. Gomez voor P. Granoche Triestina
70' Wissel Triestina Wissel M. Petrella voor V. Sarno Triestina
74' Gele kaart Triestina Gele kaart voor Triestina
75' Gele kaart Potenza Calcio Gele kaart voor Potenza Calcio
76' Gele kaart Triestina Gele kaart voor Triestina
Video hoogtepunten en samenvatting Potenza Calcio - Triestina
Opstellingen Potenza Calcio - Triestina
De opstellingen van Potenza Calcio en Triestina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Potenza Calcio gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Triestina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Potenza Calcio - Triestina

Potenza Calcio en Triestina spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lorenzo Illuzzi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Potenza Calcio en Triestina elkaar treffen in de Coppa Italia.