Nabeschouwing Reggina - Teramo (1-0) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 14:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Reggina het woensdag 30 september 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Teramo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Oreste Granillo in Reggio Calabria.

Via de Reggina - Teramo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reggina - Teramo (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Reggina en Teramo is onder leiding van scheidsrechter Alberto Santoro geëindigd in een 1-0 overwinning voor Reggina. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door K. Lafferty, waarmee Reggina met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Reggina dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Reggina.

LIVE Reggina - Teramo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reggina - Teramo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Teramo Gele kaart voor C. Ilari Teramo
21' Wissel Teramo Wissel S. Diakite voor M. Soprano Teramo
34' Doelpunt Reggina Doelpunt K. Lafferty Reggina 1-0
55' Gele kaart Teramo Gele kaart voor F. Viero Teramo
60' Wissel Teramo Wissel D. Di Francesco voor C. Ilari Teramo
60' Wissel Teramo Wissel L. Pinzauti voor F. Bombagi Teramo
60' Wissel Reggina Wissel T. Cionek voor D. Liotti Reggina
60' Wissel Reggina Wissel L. Crisetig voor N. Bianchi Reggina
68' Wissel Reggina Wissel G. Rolando voor G. Di Chiara Reggina
69' Wissel Reggina Wissel N. Bellomo voor R. Faty Reggina
70' Gele kaart Reggina Gele kaart voor M. Folorunsho Reggina
70' Wissel Teramo Wissel P. Ferreira voor D. Birligea Teramo
70' Wissel Teramo Wissel S. Santoro voor D. Mungo Teramo
78' Wissel Reggina Wissel G. Denis voor H. Mastour Reggina
Video hoogtepunten en samenvatting Reggina - Teramo
Opstellingen Reggina - Teramo
De opstellingen van Reggina en Teramo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reggina gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Teramo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Domenico Toscano
Coach Massimo Paci
Voorbeschouwing Reggina - Teramo

Reggina en Teramo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Santoro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Reggina en Teramo elkaar treffen in de Coppa Italia.