Nabeschouwing Roma - Torino (1-2) || Coppa Italia 2017/2018

Woensdag 20 december 2017 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Roma het woensdag 20 december 2017 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Torino (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Roma en Torino is onder leiding van scheidsrechter Gianpaolo Calvarese geëindigd in een 1-2 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door L. De Silvestri, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Torino vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Edera op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 76e minuut was de ideale kans voor Roma om te scoren. E. Dzeko was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat P. Schick namens Roma in de 85e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianpaolo Calvarese, waardoor Torino een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Roma - Torino 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Niang Torino
39' Doelpunt Torino Doelpunt L. De Silvestri Torino 0-1
57' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Gonalons Roma
61' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor C. Under Roma
68' Wissel Roma Wissel L. Pellegrini voor Gerson Roma
72' Wissel Torino Wissel A. Berenguer voor M. Niang Torino
73' Doelpunt Torino Doelpunt S. Edera Torino 0-2
75' Wissel Roma Wissel E. Dzeko voor K. Strootman Roma
76' Penalty gemist Roma Penalty gemist E. Dzeko Roma
77' Gele kaart Torino Gele kaart voor E. Moretti Torino
79' Wissel Torino Wissel T. Rincon voor M. Valdifiori Torino
85' Wissel Torino Wissel L. Boye voor S. Edera Torino
85' Doelpunt Roma Doelpunt P. Schick Roma 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Torino
Opstellingen Roma - Torino

Voorbeschouwing Roma - Torino

Roma en Torino spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Torino in de Coppa Italia vond plaats op 16 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Roma als Torino wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.