Nabeschouwing Sambenedettese - Lucchese (2-0) (na verlenging) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 30 juli 2017 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Sambenedettese het zondag 30 juli 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lucchese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Riviera delle Palme in San Benedetto del Tronto.

Via de Sambenedettese - Lucchese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sambenedettese - Lucchese (2-0) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Sambenedettese en Lucchese is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sambenedettese. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sambenedettese dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 95e minuut door G. Tomi, waarmee Sambenedettese met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sambenedettese opnieuw te scoren. In de 97e minuut was het M. A. Di die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sambenedettese.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Sambenedettese die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-0 overwinning.

LIVE Sambenedettese - Lucchese 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sambenedettese - Lucchese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

95' Doelpunt Sambenedettese Doelpunt G. Tomi Sambenedettese 1-0
97' Doelpunt Sambenedettese Doelpunt M. A. Di Sambenedettese 2-0