Nabeschouwing Sampdoria - Pescara (4-1) || Coppa Italia 2017/2018

Dinsdag 28 november 2017 - 21:00 uur



In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Sampdoria het dinsdag 28 november 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Pescara (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Sampdoria en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sampdoria kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van D. Kownacki. Sampdoria vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Ramirez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Sampdoria, waarmee G. Caprari zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 53 minuten deed A. Benali iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Pescara werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 74e minuut wist D. Kownacki namens Sampdoria de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Francesco Fourneau en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Sampdoria.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Pescara
Goals
4
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
139
128
Gevaarlijke aanvallen
77
100
Buitenspel
6
2
Corners
2
6
Wissels
4
3
LIVE Sampdoria - Pescara 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Sampdoria Doelpunt D. Kownacki met assist van V. Verre Sampdoria 1-0
9' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Ramirez met assist van D. Kownacki Sampdoria 2-0
31' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Caprari Sampdoria 3-0
40' Gele kaart Pescara Gele kaart voor M. Perrotta Pescara
46' Wissel Sampdoria Wissel R. Alvarez voor G. Ramirez Sampdoria
53' Doelpunt Pescara Doelpunt A. Benali met assist van M. Pigliacelli Pescara 3-1
58' Gele kaart Pescara Gele kaart voor H. Campagnaro Pescara
62' Wissel Pescara Wissel E. Elizalde voor A. Mazzotta Pescara
68' Wissel Pescara Wissel M. Fornasier voor H. Campagnaro Pescara
74' Doelpunt Sampdoria Doelpunt D. Kownacki met assist van R. Alvarez Sampdoria 4-1
77' Wissel Sampdoria Wissel F. Djuricic voor G. Caprari Sampdoria
81' Wissel Pescara Wissel F. Kanoute voor M. Carraro Pescara
81' Wissel Sampdoria Wissel J. Andersen voor M. Silvestre Sampdoria
92' Gele kaart Pescara Gele kaart voor M. Fornasier Pescara
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Pescara
Opstellingen Sampdoria - Pescara

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sampdoria - Pescara

Sampdoria en Pescara spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Pescara elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Sampdoria 0
Winst Pescara 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sampdoria - Pescara Opstelling Sampdoria Opstelling Pescara Live Sampdoria - Pescara Live Sampdoria - Pescara kijken Sampdoria - Pescara kijken Live Sampdoria - Pescara stream Sampdoria - Pescara Fox Sports Nabeschouwing Sampdoria - Pescara Uitslag Sampdoria - Pescara Statistieken Sampdoria - Pescara Coppa Italia 2017/2018 Sampdoria - Pescara wedden Sampdoria - Pescara gokken Sampdoria - Pescara Unibet