Nabeschouwing Sassuolo - Bari 1908 (2-1) || Coppa Italia 2017/2018

Woensdag 29 november 2017 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Sassuolo het woensdag 29 november 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bari 1908. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Bari 1908 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Bari 1908 (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Bari 1908 is onder leiding van scheidsrechter Luigi Pillitteri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door D. Falcinelli, waarmee Sassuolo met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Nene in de 64e minuut zorgde er even later voor dat Bari 1908 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 93e minuut zette M. Politano zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sassuolo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luigi Pillitteri, waardoor Sassuolo een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sassuolo - Bari 1908 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Bari 1908 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Sassuolo Doelpunt D. Falcinelli met assist van A. Ragusa Sassuolo 1-0
38' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Mazzitelli Sassuolo
59' Wissel Bari 1908 Wissel L. Kozak voor S. DElia Bari 1908
64' Penalty Bari 1908 Penalty Nene Bari 1908 1-1
65' Wissel Sassuolo Wissel D. Berardi voor A. Ragusa Sassuolo
71' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
74' Wissel Sassuolo Wissel S. Missiroli voor L. Mazzitelli Sassuolo
78' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Cassata Sassuolo
79' Wissel Bari 1908 Wissel L. Greco voor S. Iocolano Bari 1908
87' Wissel Bari 1908 Wissel G. Scalera voor S. Sabelli Bari 1908
91' Gele kaart Bari 1908 Gele kaart voor L. Greco Bari 1908
93' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Politano Sassuolo 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Bari 1908
Opstellingen Sassuolo - Bari 1908

Voorbeschouwing Sassuolo - Bari 1908

Sassuolo en Bari 1908 spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luigi Pillitteri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Bari 1908 elkaar treffen in de Coppa Italia.