Nabeschouwing Spezia - Reggiana (3-0) || Coppa Italia 2017/2018

Zaterdag 5 augustus 2017 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Spezia het zaterdag 5 augustus 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Reggiana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Reggiana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Reggiana (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en Reggiana is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door P. Ceccaroni, waarmee Spezia met 1-0 de leiding nam. Spezia vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Vignali op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Spezia, waarmee D. Sciaudone zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Spezia een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Spezia - Reggiana 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Reggiana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Spezia Doelpunt P. Ceccaroni Spezia 1-0
48' Doelpunt Spezia Doelpunt L. Vignali Spezia 2-0
83' Doelpunt Spezia Doelpunt D. Sciaudone Spezia 3-0