Nabeschouwing Ternana - AlbinoLeffe (1-2) || Coppa Italia 2020/2021

Dinsdag 22 september 2020 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Ternana het dinsdag 22 september 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen AlbinoLeffe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Libero Liberati in Terni.

Via de Ternana - AlbinoLeffe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ternana - AlbinoLeffe (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Ternana en AlbinoLeffe is onder leiding van scheidsrechter Francesco Fourneau geëindigd in een 1-2 overwinning voor AlbinoLeffe. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door S. Cori, waarmee AlbinoLeffe met 0-1 de leiding nam. AlbinoLeffe vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Canestrelli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Ternana de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Partipilo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ternana kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Francesco Fourneau, waardoor AlbinoLeffe een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ternana - AlbinoLeffe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ternana - AlbinoLeffe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Ternana Gele kaart voor G. Onesti Ternana
40' Doelpunt AlbinoLeffe Doelpunt S. Cori AlbinoLeffe 0-1
43' Gele kaart Ternana Gele kaart voor E. Suagher Ternana
44' Doelpunt AlbinoLeffe Doelpunt S. Canestrelli AlbinoLeffe 0-2
50' Doelpunt Ternana Doelpunt A. Partipilo Ternana 1-2
59' Wissel Ternana Wissel C. Falletti voor G. Marilungo Ternana
65' Wissel AlbinoLeffe Wissel M. Piccoli voor M. Trovato AlbinoLeffe
70' Wissel AlbinoLeffe Wissel G. Gabbianelli voor G. Tomaselli AlbinoLeffe
70' Wissel Ternana Wissel M. Proietti voor D. Vantaggiato Ternana
82' Gele kaart AlbinoLeffe Gele kaart voor S. Cori AlbinoLeffe
82' Wissel AlbinoLeffe Wissel R. Riva voor S. Cori AlbinoLeffe
94' Gele kaart AlbinoLeffe Gele kaart voor L. Petrungaro AlbinoLeffe
Video hoogtepunten en samenvatting Ternana - AlbinoLeffe
Opstellingen Ternana - AlbinoLeffe
De opstellingen van Ternana en AlbinoLeffe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Ternana - AlbinoLeffe

Ternana en AlbinoLeffe spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Fourneau en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ternana en AlbinoLeffe elkaar treffen in de Coppa Italia.