Nabeschouwing Trapani - Paganese (6-0) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 30 juli 2017 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Trapani het zondag 30 juli 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Paganese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Polisportivo Provinciale in Trapani.

Via de Trapani - Paganese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trapani - Paganese (6-0)

Het Coppa Italia duel tussen Trapani en Paganese is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Trapani. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Murano, waarmee Trapani met 1-0 de leiding nam. Trapani vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Canotto op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Trapani, waarmee L. Canotto zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Trapani geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Murano. De 5-0 voor Trapani volgde even later in de 72e minuut nadat S. Giuseppe namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 85e minuut en kwam op naam te staan van Trapani speler , die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Trapani, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Trapani - Paganese 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trapani - Paganese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Trapani Doelpunt J. Murano Trapani 1-0
14' Doelpunt Trapani Doelpunt L. Canotto Trapani 2-0
44' Doelpunt Trapani Doelpunt L. Canotto Trapani 3-0
60' Doelpunt Trapani Doelpunt J. Murano Trapani 4-0
72' Doelpunt Trapani Doelpunt S. Giuseppe Trapani 5-0
85' Doelpunt Trapani Doelpunt Trapani 6-0