Nabeschouwing Udinese - Fiorentina (0-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 25 november 2020 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Udinese het woensdag 25 november 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Fiorentina (0-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Udinese en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Marco Serra geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fiorentina. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Fiorentina dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 112e minuut door T. Montiel, waarmee Fiorentina met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Udinese dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Marco Serra af en was het Fiorentina die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Udinese - Fiorentina 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor E. Pulgar Fiorentina
56' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Caceres Fiorentina
60' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Samir Udinese
60' Wissel Fiorentina Wissel V. Eysseric voor C. Kouame Fiorentina
63' Wissel Udinese Wissel M. Jajalo voor R. Pereyra Udinese
68' Wissel Fiorentina Wissel Igor voor G. Pezzella Fiorentina
76' Wissel Udinese Wissel J. Stryger Larsen voor N. Molina Udinese
76' Wissel Udinese Wissel I. Pussetto voor F. Forestieri Udinese
80' Wissel Fiorentina Wissel P. Lirola voor B. Valero Fiorentina
88' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Makengo Udinese
92' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Biraghi Fiorentina
91' Wissel Fiorentina Wissel P. Cutrone voor D. Vlahovic Fiorentina
99' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Jajalo Udinese
106' Wissel Udinese Wissel R. Becao voor K. Bonifazi Udinese
106' Wissel Udinese Wissel S. Okaka voor K. Lasagna Udinese
109' Wissel Fiorentina Wissel T. Montiel voor M. Caceres Fiorentina
112' Doelpunt Fiorentina Doelpunt T. Montiel Fiorentina 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Fiorentina
Opstellingen Udinese - Fiorentina
De opstellingen van Udinese en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Fiorentina

Udinese en Fiorentina spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Serra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Fiorentina in de Coppa Italia vond plaats op 11 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Fiorentina favoriet. 2 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Udinese. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.