Nabeschouwing Udinese - Frosinone (3-2) || Coppa Italia 2017/2018

Zaterdag 12 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Udinese het zaterdag 12 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Frosinone (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Udinese en Frosinone is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door C. Thereau, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Frosinone kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Gori, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette K. Lasagna zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Udinese de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Udinese vergroot nadat J. Jankto de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Frosinone dat in de 79e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Crivello de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Udinese.

LIVE Udinese - Frosinone 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Udinese Doelpunt C. Thereau Udinese 1-0
35' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Frosinone
37' Doelpunt Frosinone Doelpunt M. Gori Frosinone 1-1
63' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Lasagna Udinese 2-1
69' Wissel Udinese Wissel R. Bajic voor C. Thereau Udinese
72' Doelpunt Udinese Doelpunt J. Jankto Udinese 3-1
74' Wissel Udinese Wissel A. Balic voor E. Hallfredsson Udinese
74' Wissel Udinese Wissel A. Adnan voor J. Jankto Udinese
79' Doelpunt Frosinone Doelpunt R. Crivello Frosinone 3-2