Nabeschouwing Udinese - Vicenza (3-1) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 28 oktober 2020 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Udinese het woensdag 28 oktober 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Vicenza. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Vicenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Vicenza (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Udinese en Vicenza is onder leiding van scheidsrechter Antonio Rapuano geëindigd in een 3-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door F. Forestieri, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Udinese vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Deulofeu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Udinese, waarmee I. Pussetto zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 88 minuten deed G. Gori iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Vicenza werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Vicenza echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Udinese.

LIVE Udinese - Vicenza 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Vicenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor L. Barlocco Vicenza
21' Doelpunt Udinese Doelpunt F. Forestieri Udinese 1-0
46' Wissel Vicenza Wissel L. Jallow voor S. Longo Vicenza
60' Doelpunt Udinese Doelpunt G. Deulofeu Udinese 2-0
61' Wissel Vicenza Wissel N. Fantoni voor J. Vandeputte Vicenza
64' Doelpunt Udinese Doelpunt I. Pussetto Udinese 3-0
65' Wissel Udinese Wissel S. De Maio voor Samir Udinese
65' Wissel Udinese Wissel M. Coulibaly voor M. Zeegelaar Udinese
69' Wissel Udinese Wissel N. Molina voor J. Stryger Larsen Udinese
71' Wissel Vicenza Wissel P. Beruatto voor L. Barlocco Vicenza
71' Wissel Vicenza Wissel G. Gori voor S. Giacomelli Vicenza
74' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor N. Fantoni Vicenza
75' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor L. Zonta Vicenza
78' Wissel Udinese Wissel Cristo voor I. Pussetto Udinese
78' Wissel Udinese Wissel T. Arslan voor R. De Paul Udinese
88' Doelpunt Vicenza Doelpunt G. Gori Vicenza 3-1
89' Wissel Vicenza Wissel S. Tronchin voor A. Cinelli Vicenza
93' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor N. Bizzotto Vicenza
95' Gele kaart Udinese Gele kaart voor F. Forestieri Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Vicenza
Opstellingen Udinese - Vicenza
De opstellingen van Udinese en Vicenza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vicenza zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.