Nabeschouwing Venezia - Carrarese (2-0) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Venezia het woensdag 30 september 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Carrarese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Carrarese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Carrarese (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Venezia en Carrarese is onder leiding van scheidsrechter Riccardo Ros geëindigd in een 2-0 overwinning voor Venezia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door D. Johnsen, waarmee Venezia met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Venezia opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het D. Johnsen die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Venezia.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Venezia.

LIVE Venezia - Carrarese 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Carrarese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Carrarese Gele kaart voor Carrarese
46' Wissel Carrarese Wissel L. Pasciuti voor E. Fantini Carrarese
46' Wissel Carrarese Wissel E. Calderini voor F. Ermacora Carrarese
46' Wissel Carrarese Wissel M. Imperiale voor F. Pavone Carrarese
65' Doelpunt Venezia Doelpunt D. Johnsen Venezia 1-0
66' Gele kaart Venezia Gele kaart voor Venezia
72' Gele kaart Venezia Gele kaart voor Venezia
90' Doelpunt Venezia Doelpunt D. Johnsen Venezia 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Carrarese
Opstellingen Venezia - Carrarese
De opstellingen van Venezia en Carrarese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Carrarese zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.