Nabeschouwing Vicenza - Foggia (1-3) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 6 augustus 2017 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Vicenza het zondag 6 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Foggia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Romeo Menti in Vicenza.

Via de Vicenza - Foggia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vicenza - Foggia (1-3)

Het Coppa Italia duel tussen Vicenza en Foggia is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Foggia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door F. Mazzeo, waarmee Foggia met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van P. Di Guirgio in de 50e minuut zorgde er even later voor dat Vicenza weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 67e minuut zette F. Mazzeo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Foggia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Foggia vergroot nadat M. Milinkovic de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Foggia.

LIVE Vicenza - Foggia 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vicenza - Foggia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Foggia Doelpunt F. Mazzeo Foggia 0-1
50' Penalty Vicenza Penalty P. Di Guirgio Vicenza 1-1
67' Doelpunt Foggia Doelpunt F. Mazzeo Foggia 1-2
69' Doelpunt Foggia Doelpunt M. Milinkovic Foggia 1-3