Nabeschouwing Vicenza - Pro Patria (3-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Vicenza het woensdag 30 september 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Pro Patria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Romeo Menti in Vicenza.

Via de Vicenza - Pro Patria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vicenza - Pro Patria (3-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Vicenza en Pro Patria is onder leiding van scheidsrechter Giovanni Ayroldi geëindigd in een 3-2 overwinning voor Vicenza. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Vicenza dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door S. Parker, waarmee Pro Patria met 0-1 de leiding nam. Vicenza kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Giacomelli, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Vlak voor tijd werd de stand 2-1 doordat A. Marotta van Vicenza een penalty wist te benutten in de 93e minuut.

In de 94e minuut werd van Pro Patria met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Pro Patria het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 110 minuten werd de voorsprong voor Vicenza vergroot nadat de 3-1 wist te scoren. Pro Patria verkleinde in de 113e minuut de achterstand doordat E. Latte Lath de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Giovanni Ayroldi af en was het Vicenza die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

LIVE Vicenza - Pro Patria 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vicenza - Pro Patria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Pro Patria Gele kaart voor A. Kolaj Pro Patria
30' Wissel Pro Patria Wissel F. Gatti voor S. Molinari Pro Patria
32' Doelpunt Pro Patria Doelpunt S. Parker Pro Patria 0-1
40' Gele kaart Pro Patria Gele kaart voor A. Boffelli Pro Patria
46' Doelpunt Vicenza Doelpunt S. Giacomelli Vicenza 1-1
46' Wissel Vicenza Wissel S. Guerra voor T. Mancini Vicenza
46' Wissel Vicenza Wissel S. Fantoni voor N. Bizzotto Vicenza
47' Wissel Pro Patria Wissel E. Latte Lath voor A. Kolaj Pro Patria
47' Wissel Pro Patria Wissel L. Bertoni voor G. Fietta Pro Patria
49' Wissel Pro Patria Wissel G. Le Noci voor S. Parker Pro Patria
70' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor M. Ierardi Vicenza
83' Wissel Vicenza Wissel N. Dalmonte voor S. Giacomelli Vicenza
84' Gele kaart Pro Patria Gele kaart voor L. Bertoni Pro Patria
93' Penalty Vicenza Penalty A. Marotta Vicenza 2-1
93' Gele kaart Pro Patria Gele kaart voor Pro Patria
94' Rode kaart Pro Patria Rode kaart voor Pro Patria
98' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor Vicenza
110' Doelpunt Vicenza Doelpunt Vicenza 3-1
113' Doelpunt Pro Patria Doelpunt E. Latte Lath Pro Patria 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Vicenza - Pro Patria
Opstellingen Vicenza - Pro Patria
De opstellingen van Vicenza en Pro Patria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vicenza gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Pro Patria zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Domenico Di Carlo
Coach Ivan Javorcic
Voorbeschouwing Vicenza - Pro Patria

Vicenza en Pro Patria spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giovanni Ayroldi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vicenza en Pro Patria elkaar treffen in de Coppa Italia.