Nabeschouwing Virtus Entella - AlbinoLeffe (2-1) || Coppa Italia 2020/2021

Woensdag 30 september 2020 - 16:00 uur

In de Coppa Italia 2020/2021 neemt Virtus Entella het woensdag 30 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AlbinoLeffe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Chiavari in Chiavari.

Via de Virtus Entella - AlbinoLeffe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Virtus Entella - AlbinoLeffe (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Virtus Entella en AlbinoLeffe is onder leiding van scheidsrechter Matteo Gariglio geëindigd in een 2-1 overwinning voor Virtus Entella. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door I. Koutsoupias, waarmee Virtus Entella met 1-0 de leiding nam. Virtus Entella vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Petrovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut wist AlbinoLeffe de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Gusu. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want AlbinoLeffe kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matteo Gariglio, waardoor Virtus Entella een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Virtus Entella - AlbinoLeffe 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Virtus Entella - AlbinoLeffe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Virtus Entella Doelpunt I. Koutsoupias Virtus Entella 1-0
38' Doelpunt Virtus Entella Doelpunt T. Petrovic Virtus Entella 2-0
46' Wissel Virtus Entella Wissel I. F. de Santis voor M. Brescianini Virtus Entella
46' Wissel AlbinoLeffe Wissel R. Cerini voor L. Petrungaro AlbinoLeffe
58' Wissel AlbinoLeffe Wissel J. Manconi voor G. Tomaselli AlbinoLeffe
58' Wissel AlbinoLeffe Wissel F. Gelli voor M. Trovato AlbinoLeffe
61' Gele kaart Virtus Entella Gele kaart voor G. Cleur Virtus Entella
61' Gele kaart Virtus Entella Gele kaart voor Virtus Entella
61' Wissel Virtus Entella Wissel G. De Luca voor T. Petrovic Virtus Entella
61' Wissel Virtus Entella Wissel M. Brunori voor C. Morra Virtus Entella
67' Wissel AlbinoLeffe Wissel C. Giorgione voor M. Piccoli AlbinoLeffe
74' Wissel Virtus Entella Wissel A. Schenetti voor C. Cardoselli Virtus Entella
81' Gele kaart AlbinoLeffe Gele kaart voor A. Galeandro AlbinoLeffe
81' Wissel AlbinoLeffe Wissel J. Ghezzi voor G. Gabbianelli AlbinoLeffe
90' Gele kaart Virtus Entella Gele kaart voor M. Coppolaro Virtus Entella
92' Doelpunt AlbinoLeffe Doelpunt M. Gusu AlbinoLeffe 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Virtus Entella - AlbinoLeffe
Opstellingen Virtus Entella - AlbinoLeffe
De opstellingen van Virtus Entella en AlbinoLeffe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Virtus Entella gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en AlbinoLeffe zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Bruno Tedino
Coach Marco Zaffaroni
Voorbeschouwing Virtus Entella - AlbinoLeffe

Virtus Entella en AlbinoLeffe spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Gariglio en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Virtus Entella en AlbinoLeffe elkaar treffen in de Coppa Italia.