Nabeschouwing Virtus Francavilla - Imolese (3-1) || Coppa Italia 2017/2018

Zondag 30 juli 2017 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Virtus Francavilla het zondag 30 juli 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Imolese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Franco Fanuzzi in Brindisi.

Via de Virtus Francavilla - Imolese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Virtus Francavilla - Imolese (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Virtus Francavilla en Imolese is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Virtus Francavilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Nzola, waarmee Virtus Francavilla met 1-0 de leiding nam. Virtus Francavilla vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Abruzzese op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Virtus Francavilla, waarmee A. Viola zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

G. Feretti zette Imolese even later op 3-1 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Virtus Francavilla.

LIVE Virtus Francavilla - Imolese 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Virtus Francavilla - Imolese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Virtus Francavilla Doelpunt M. Nzola Virtus Francavilla 1-0
52' Doelpunt Virtus Francavilla Doelpunt G. Abruzzese Virtus Francavilla 2-0
67' Doelpunt Virtus Francavilla Doelpunt A. Viola Virtus Francavilla 3-0
73' Penalty Imolese Penalty G. Feretti Imolese 3-1