Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lommel United (3-0) || Eerste Divisie B

Zaterdag 22 december 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 22 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Anvers.

Via de Beerschot-Wilrijk - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lommel United (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 3-0 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Van den Bergh, waarmee Beerschot-Wilrijk met 1-0 de leiding nam. Beerschot-Wilrijk vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Tissoudali op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Beerschot-Wilrijk, waarmee M. Noubissi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Beerschot-Wilrijk gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Nagtegaal, waardoor Beerschot-Wilrijk dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Lommel United
Goals
3
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
15
10
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
134
110
Gevaarlijke aanvallen
62
58
Corners
6
7
LIVE Beerschot-Wilrijk - Lommel United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk 1-0
26' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk 2-0
33' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Noubissi Beerschot-Wilrijk 3-0
46' Wissel Lommel United Wissel S. De Wilde voor S. Valcke Lommel United
46' Wissel Lommel United Wissel J. Aabbou voor S. Bitsindou Lommel United
68' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Hoffer voor M. Noubissi Beerschot-Wilrijk
77' Wissel Lommel United Wissel G. Claes voor L. Vermijl Lommel United
77' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Placca Fessou voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
81' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel G. Grisez voor P. Bourdin Beerschot-Wilrijk
88' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor G. De Mets Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Lommel United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lommel United

Beerschot-Wilrijk en Lommel United treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Beerschot-Wilrijk en Lommel United elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Lommel United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 3e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Lommel United Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Lommel United Live Beerschot-Wilrijk - Lommel United Live Beerschot-Wilrijk - Lommel United kijken Beerschot-Wilrijk - Lommel United kijken Live Beerschot-Wilrijk - Lommel United stream Beerschot-Wilrijk - Lommel United Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lommel United Uitslag Beerschot-Wilrijk - Lommel United Statistieken Beerschot-Wilrijk - Lommel United Eerste Divisie B 2018/2019 Beerschot-Wilrijk - Lommel United wedden Beerschot-Wilrijk - Lommel United gokken Beerschot-Wilrijk - Lommel United Unibet